Helwegen & Peters

Leefstijlcoaching

U bevindt zich hier: home > onze behandelmethoden > leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching

Een gezonde Leefstijl, wat is dat nou eigenlijk?

Vaak wordt er bij een gezonde leefstijl alleen gedacht aan bewegen en gezonde voeding. Echter, er zijn meer aspecten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Naast de fysieke kant spelen ook zingeving, mentaal welbevinden, kwaliteit van leven, participatie en het dagelijks functioneren een belangrijke rol.

Om duurzame resultaten te boeken, zal je niet alleen de gevolgen aan moeten pakken, maar juist gaan kijken naar oorzaken van de disbalans. Samen met de leefstijlcoach op zoek gaan naar alle puzzelstukjes die ervoor gaan zorgen dat jij je weer vitaal gaat voelen en zelf aan het stuur gaat staan van jouw leven.

Tijdens de leefstijlcoaching wordt er gebruik gemaakt vanuit het concept Positieve Gezondheid. Dit is een nieuwe manier van kijken naar gezondheid. Het accent ligt niet op ziekte. Maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.

Wil jij aan een van bovenstaande aspecten werken en spreekt bovenstaande tekst je erg aan? Neem gerust contact met ons via deze facebookpagina of via 0475-462266.

Bekijk hier het overzicht voor vergoedingen vanuit uw zorgverzekering

Ga terug naar 'Onze behandelmethoden'

Meer info

Bekijk onze video

Video Helwegen & Peters

Onze klantenbeoordeling

× Home Nieuws Over ons Wat is uw klacht Onze behandelmethoden Medisch trainingscentrum Samenwerking Preventie Ons team Afspraak maken Contact