Helwegen & Peters

H&P Online

U bevindt zich hier: home > onze behandelmethoden > h&p online

H&P Online

 

Helwegen & Peters is ook in deze tijd niet voor u gesloten. Door het coronavirus kunnen wij minder diensten verlenen op al onze praktijk locaties, maar het team is fulltime bezig om onze bekende diensten, adviezen en ondersteuning op een nieuwe verantwoorde werkwijze aan u te leveren.

Dit komt in de vorm van H&P online. Dankzij de nieuwe technologie van Physitrack zijn onze therapeuten in staat om u te ondersteunen via een online video consult. Hoe gaat dit in zijn werk?

De therapeut stuurt u een link via een email. Deze email is een uitnodiging tot het online video consult. Wanneer u op de link klikt in deze email wordt internet explorer, google chrome of mozilla firefox ge-opend. U dient akkoord te gaan met de voorwaarden van onze leveranciers Physitrack. Al snel hierna zult u uw therapeut te zien krijgen op uw beeldscherm. Het enige wat u hiervoor nodig heeft een smartphone of laptop en internet.

 
Heeft u in de tussentijd vragen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier het overzicht voor vergoedingen vanuit uw zorgverzekering

Ga terug naar 'Onze behandelmethoden'

Meer info

Bekijk onze video

Video Helwegen & Peters

Onze klantenbeoordeling

× Home Nieuws Over ons Wat is uw klacht Onze behandelmethoden Medisch trainingscentrum Samenwerking Preventie Ons team Afspraak maken Contact