Helwegen & Peters

Fysiotherapie

U bevindt zich hier: home > onze behandelmethoden > fysiotherapie

Helwegen en Peters is een fysiotherapiepraktijk met als doel een ideaal klimaat te creëren waarin de fysiotherapeut optimaal kan functioneren en de patiënt hierdoor op een prettige, effectieve en professionele manier kan herstellen. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Onze fysiotherapeuten kijken naar het totaalplaatje van een patiënt. Dit houdt in dat we op zoek gaan naar de daadwerkelijke oorzaak van de klachten, zodat we niet enkel de symptomen behandelen. De diverse behandelmethoden kunt u zien op onze website.
U kunt op verschillende manier een afspraak bij ons maken. Dit kan zowel telefonisch, via de website of u kunt even bij ons binnenlopen. De praktijk heeft ruime openingstijden waardoor het vrijwel altijd mogelijk is een afspraak te maken op een tijdstip dat u het beste past. Wij werken zonder wachtlijst.

Fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat u vergoedt krijgt, is afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket. 

Bekijk hier het overzicht voor vergoedingen vanuit uw zorgverzekering

Ga terug naar 'Onze behandelmethoden'

Meer info

Bekijk onze video

Video Helwegen & Peters

Onze klantenbeoordeling

× Home Nieuws Over ons Wat is uw klacht Onze behandelmethoden Medisch trainingscentrum Samenwerking Preventie Ons team Afspraak maken Contact